۱۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۳۸

طراحي و استخراج معادن بايد منطبق بر نياز بازار باشد

طراحي و استخراج معادن بايد منطبق بر نياز بازار باشد

رييس سازمان نظام مهندسي معدن ايران گفت: طراحي و استخراج از معادن بايد منطبق بر نياز بازار باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هرمز ناصرنيا با بيان اينكه افزایش كيفيت محصولات معدني، طراحي معادن و استخراج و فراوري محصولات معدني بايد با نياز بازار منطبق باشد افزود: آموزش نيروي متخصص و استفاده از توان اعضاي سازمان نظام مهندسي مي تواند در ارتقا كيفيت فعاليت هاي معدني موثر باشد.

وي با بيان اينكه با توجه به شرايط اقتصادي كشور يكي از پايه هاي مهم رشد اقتصادي، بخش معدن و صنايع معدني است افزود: جلب مشاركت براي سرمايه گذاري در اين بخش از برنامه‌هاي راهبردي سازمان نظام مهندسي معدن به شمار مي‌آيد.

رييس سازمان نظام مهندسي معدن با تأكيد بر اينكه هم اكنون با وجود ذخاير معدني فراوان در كشور شاهد سرمايه گذاري مناسب در اين حوزه نبوده ايم گفت : در حال حاضر تناسب مناسبي بين حجم سرمايه گذاري و ميزان ذخاير معدني كشور وجود ندارد و براي اينكه شاهد رونق سرمايه گذاري در بخش معدن و صنايع معدني كشور باشيم بايد تلاش كنيم تا حجم زيادي اطلاعات درباره اين حوزه در جامعه منتشر كنيم.

وي ايجاد پايگاه اطلاعاتي مربوط به بخش معدن و صنايع معدني براي توليد آمار و اطلاعات مرتبط با اين حوزه‌هاي يكي از اقدامات در دست اجراي سازمان نظام مهندسي معدن اعلام كرد و گفت: زماني شاهد رونق سرمايه گذاري در بخش معدن و صنايع معدني خواهيم بود كه در فضاي اقتصادي  كشور از پايداري و ثبات لازم برخوردار باشيم.

رييس سازمان نظام مهندسي معدن ايران با تأكيد بر اينكه با سرمايه گذاري در بخش معدن وصنايع معدني مي‌توان ارزش افزوده ناشي از فروش و صادرات مواد معدني را افزايش داد افزود: سرمايه گذاري در حوزه فرآوري باعث رونق بخش‌هاي اكتشاف و به طبع آن بهره‌برداري مي‌شود.

ناصرنيا با تأكيد بر اينكه سازمان نظام مهندسي معدن در كنار دولت مي‌تواند زمينه توسعه سرمايه گذاري در بخش معدن و صنايع معدني را فراهم كند افزود: تاكنون اين سازمان ضوابط و معيارهاي فني متعددي را تدوين كرده است و بدون شك اين امر به ارتقاي كيفيت و بهبود فعاليت‌هاي معدني منجر خواهد شد.

کد مطلب 2071913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha